Malin+Rasmus=Sant

När du kommer tillbaka från höstlovet så ska vi läsa Malin+Rasmus=Sant som klassbok.

Du kommer att lära känna Malin, Emelie, Knutte, och Rasmus och får följa dem och deras möte med högstadiet – där du själv är just nu. Boken handlar om att ta de första osäkra kliven ut i vuxenvärlden. Det är svårt att både vilja och inte vilja. Det är svårt att våga säga nej. Och det är omöjligt att glömma sin första och största kärlek. Det är en bok om liv och död. Men mest är det en bok om kärlek.

Malin + Rasmus = Sant är en fristående fortsättning på Klassresan. Har du inte läst Klassresan kan jag rekommendera dig att göra det. Den är jättebra och jag kan lova att du kommer känna igen dig från din egen tid i mellanstadiet eller kanske till och med från din klassresa i sexan. Det gjorde jag!

Annonser

Om Tystiklassen.se

Lärare som undervisar fotbollklasser i Aspuddens skola, född och uppvuxen i Stockholm. Brinner för skolans undervisning, retorik och bra böcker. I den här bloggen får du följa med i skolans vardag och ta del av en stor dos lektions -och litteraturtips. Här skapas och återberättas delar av mina upplevelser och erfarenheter genom fotografier och ord. Välkommen att följa med! Visa alla inlägg av Tystiklassen.se

Kommentarer är inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: