Boktips!

Har du läst ut klassboken Malin+Rasmus=Sant och tyckte om genren så kan jag rekommendera dig att läsa Tillsammans som är skriven av Denise Rudberg. Faller den dig i smaken så har du tur eftersom det är en serie om tre böcker – så då har du två till att läsa!

  Du får följa Alexander, Jakob och Theresa som möts på en matlagningskurs. Från början känner de inte alls varandra, men deras olika bakgrunder gör att en rad spännande och obehagliga saker händer och för dem samman. Jag har ställt några böcker i ditt klassrum som du gärna kan låna men glöm inte att lämna tillbaka dem när du läst klart.

Annonser

Om Tystiklassen.se

Lärare som undervisar fotbollklasser i Aspuddens skola, född och uppvuxen i Stockholm. Brinner för skolans undervisning, retorik och bra böcker. I den här bloggen får du följa med i skolans vardag och ta del av en stor dos lektions -och litteraturtips. Här skapas och återberättas delar av mina upplevelser och erfarenheter genom fotografier och ord. Välkommen att följa med! Visa alla inlägg av Tystiklassen.se

Kommentarer är inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: