Jan Stenbeck i SVTPlay

stenbeck

Jan Stenbeck är en av det sena 1900-talets mest framgångsrika entreprenörer i Sverige.  Han hade en förmåga att tidigt upptäcka nya affärsmöjligheter  främst inom teknik. Comviq, Metro, Radio Rix, Strix Television, Tele 2, TV3, TV1000, och Viasat är därför några av de verksamheter som Jan Stenbeck byggde upp.

Vill du följa hans speciella liv och sinne för entreprenörskap -i sann Stenbeck anda så ska du gå in på SVTPlay och se den tredelade dokmentärserien om honom. Nu när du kan en del om massmedia i allmänhet så kommer du att inse reklam- TVn:s mediala framtåg i tittarsofforna- i synnerhet!

Annonser

Om Tystiklassen.se

Lärare som undervisar fotbollklasser i Aspuddens skola, född och uppvuxen i Stockholm. Brinner för skolans undervisning, retorik och bra böcker. I den här bloggen får du följa med i skolans vardag och ta del av en stor dos lektions -och litteraturtips. Här skapas och återberättas delar av mina upplevelser och erfarenheter genom fotografier och ord. Välkommen att följa med! Visa alla inlägg av Tystiklassen.se

Kommentarer är inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: