Mimar Beyoncé nationalsången?

Barack Obama har svurits in som USA:s president för en andra period. Under en sluten ceremoni i Washington svors Obama in redan i söndags, men i måndags skedde det ”i repris”, så att alla som så önskade kunde vara med.

Efter Obamas pampiga installation rasar spekulationerna i massmedier: Sjöng Beyoncé den amerikanska nationalsången live, eller mimade hon? Enligt en talesperson för orkestern som spelade musiken under ceremonin ville Beyoncé i sista stund ha förinspelad musik till sitt framträdande.

Här har vi ett ypperligt exempel på massmedialt skvaller. Det är min åsikt. Att Beyoncé kan sjunga är däremot fakta. Döm själv!

Lyssna gärna vidare på Obamas tal som kommer efter nationalsången.

Annonser

Om Tystiklassen.se

Lärare som undervisar fotbollklasser i Aspuddens skola, född och uppvuxen i Stockholm. Brinner för skolans undervisning, retorik och bra böcker. I den här bloggen får du följa med i skolans vardag och ta del av en stor dos lektions -och litteraturtips. Här skapas och återberättas delar av mina upplevelser och erfarenheter genom fotografier och ord. Välkommen att följa med! Visa alla inlägg av Tystiklassen.se

Kommentarer är inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: