Klassbok 7A och 7B

Sandor

Det sista vi gör inför sommarlovet är att läsa en skönlitterär bok. Sandor slash Ida, skriven av Sara Kadefors. Boken du kommer att hålla i din hand är belönad med Augustpriset för bästa ungdomsbok 2001. Vad jag vill säga med det? Jo, det är en grym bok!

En dag träffas Sandor och Ida på en chatt på nätet. Han, en lite bortkommen balettdansör från Göteborg. Hon, en partytjej från Stockholm som egentligen vill vara någon annan. Så börjar de bägge en resa in mot sig själva och mot varandra.

Klicka nedan för att se de tre veckornas planering. Där hittar du också frågorna som du ska besvara till de fredagar som är kvar av ditt år i sjuan!

Sandor slash Ida

Trevlig läsning

MT

Annonser

Om Tystiklassen.se

Lärare som undervisar fotbollklasser i Aspuddens skola, född och uppvuxen i Stockholm. Brinner för skolans undervisning, retorik och bra böcker. I den här bloggen får du följa med i skolans vardag och ta del av en stor dos lektions -och litteraturtips. Här skapas och återberättas delar av mina upplevelser och erfarenheter genom fotografier och ord. Välkommen att följa med! Visa alla inlägg av Tystiklassen.se

Kommentarer är inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: