Sommarlov.nu

 

 
sommarlov

 

Ja, nu är sommarlovet äntligen här! Ni har pluggat kämpat, tagit till er kunskap och visat den både skriftligt och muntligt – och nu ska det firas. Jag är så nöjd och stolt över era prestationer. Ni är värda varenda minut av ledighet så njut av era 70 dagar utan läxor och tjat om läsning. Bada, sola, spela fotboll, sovmorgnar utan väckarklocka, glass i mängder och häng med kompisar är vad som väntar. Jag tänker göra detsamma fast byta fotbollen mot läsning.

Jag måste erkänna att jag redan längtar till hösten och de nya kunskaper som den står inför men först ska vi ladda batterierna allihop! Vi ses här under sommaren för boktips och andra påhälsningar.

Ha ett underbart sommarlov så ses vi igen den 20 augusti!

Många kramar

Marie-Therése

 

 

 

Annonser

Om Tystiklassen.se

Lärare som undervisar fotbollklasser i Aspuddens skola, född och uppvuxen i Stockholm. Brinner för skolans undervisning, retorik och bra böcker. I den här bloggen får du följa med i skolans vardag och ta del av en stor dos lektions -och litteraturtips. Här skapas och återberättas delar av mina upplevelser och erfarenheter genom fotografier och ord. Välkommen att följa med! Visa alla inlägg av Tystiklassen.se

Kommentarer är inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: