Industriella revolutionen

steam-train

Den här veckan läser och lär vi om den industriella revolutionen. Till torsdag har du i läxa att läsa kapitlet, den industriella revolutionen, besvara instuderingsfrågorna samt försöka dig på att knåpa ihop en historiemodell. Ta vara på solidaritetsdagen (slut 12.45) och de halva studiedagen på onsdag.

Glöm inte att läsa om kunskapskraven och förmågorna som du kommer att testas på under vecka 15. LPP på arbetsområdet har jag lagt ut på bloggen i tidigare inlägg.Det är viktigt att du vet vilka förmågor som du kommer att testas på. Enkelt sammanfattat är att kan du historiemodellen så har du de kunskaper som behövs. Tänk bara på att hålla ordning och reda på de tre revolutionerna.

Här nedan kan du ladda ner en PP på avsnittet, den industriella revolutionen.

IndustriellaPP

/MT

 

 

Annonser

Om Tystiklassen.se

Lärare som undervisar fotbollklasser i Aspuddens skola, född och uppvuxen i Stockholm. Brinner för skolans undervisning, retorik och bra böcker. I den här bloggen får du följa med i skolans vardag och ta del av en stor dos lektions -och litteraturtips. Här skapas och återberättas delar av mina upplevelser och erfarenheter genom fotografier och ord. Välkommen att följa med! Visa alla inlägg av Tystiklassen.se

Kommentarer är inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: